Opozorilo

Informacije, ki jih vsebuje alexmagazine10.com spletna stran („storitev“) je zgolj za splošne informacije in ne pomeni pravnega svetovanja. Vedats D.O.O ne prevzema nobene odgovornosti za napake ali opustitve vsebine storitve. Vedats DOO v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli posebno, neposredno, posredno, posledično ali naključno škodo ali kakršno koli škodo, ne glede na to, ali gre za pogodbo, malomarnost ali drugo odškodninsko odgovornost, ki izhaja iz ali v povezavi z uporabo storitve ali vsebino storitve.

Vedats D.O.O si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega obvestila doda, izbriše ali spremeni vsebino storitve. Vsako dejanje, ki ga opravite na podlagi informacij, ki jih najdete na tej spletni strani (alexmagazine10.com ), je na lastno odgovornost. Vedats D.O.O ne bo odgovoren za kakršne koli izgube in / ali škodo v zvezi z uporabo naše spletne strani.

Vedats D.O.O ne jamči, da je spletna stran brez virusov ali drugih škodljivih komponent. Zavedajte se tudi, da imajo lahko druga spletna mesta, ko zapustite naše spletno mesto, drugačne politike zasebnosti in pogoje, ki jih ne moremo nadzorovati. Prepričajte se, da preverite pravilnike o zasebnosti teh spletnih mest in njihove pogoje uporabe, preden se vključite v katero koli podjetje ali prenesete kakršne koli informacije.

Če potrebujete več informacij ali imate kakršna koli vprašanja v zvezi z izjavo o omejitvi odgovornosti našega spletnega mesta, nas kontaktirajte tako, da uporabite ta obrazec za stik.